Sitges 2015. Dia 8

DIVENDRES 16 D’OCTUBRE DEL 2015

Empatxamenta generalitzada

08:00 // Això sí que són hores.

8:30 // Partisan. 6.5. Pollastres aïllats.
Sabíem que en Vincent Cassel és un francès sexi però d’aquí a aconseguir muntar una secta amb tot de dones que li deixen els fills per convertir-los en sicaris encara hi va un bon tros. Però ben mirat, i idees naïfs a banda, en un món mitjanament post-apocalíptic hi pot passar de tot. I una metàfora de gallines sempre serà una metàfora de gallines, sigui amb francesos sexis o sense.

10:30 // No puc entrar a The invitation. Catxis la mar salada.

14:00 // Ens atipem a Calafell.

18:00 // Empatxat. Empatxat i migdiada.

22:45 // Cosmos. 8.5. WTF??
Un pardal penja enmig d’un camí d’un poble francès qualsevol i la seva mera existència provoca tot un seguit de successos imprevisibles i imparables. Andrej Zulawski (Possession) ens endinsa dins una no-història obsessiva, compulsiva i trepidant. Personatges histriònics amb excessos verbals quilomètrics, situacions inversemblants plenes de gestos grandiloqüents i una sensació de perdició nerviosa que ho envolta tot.
Cosmos és tot un univers indesxifrable que ens necessita amb tots els sentits preparats per poder perdre’ns en el seu món simbòlic i socialment macabre. Sorpresa majúscula i esgotament infinit.

01:00 // Stung. 5. Acudits de vi.
Comencem marató i arriben les abelles gegants assassines. No és que d’Stung n’esperéssim massa, però com que ens deixa mitjanament satisfets amb la seva diversió bàsica i totes aquestes explosions, agafem forces per aguantar encara una pel·lícula més. Visca!

02:30 // Bite. 4. Relacions materno-filials.
I arriba la mossegada que farà que una pobra noia tonta acabi fent una ouada gegantina al seu pis. La relació materno-filial amb els seus nous ous ens sorprèn sobremanera i patim enormement amb un desenllaç etern i tot de morts sense gaire gràcia. Son > ouades fastigoses.

04:00 // Crec que encara estic empatxat així que continuem amb la digestió post-ouada.